Restaurang & hotell

Bästa hotell och restaurang

Vad är viktigast för dig när du ska besöka bästa tänkbara restaurang och hotell? För mig handlar det om att få det lilla extra. Med det lilla extra menar jag lite extra service, välsmakande mat med lite extra kärlek bakom tillagningen, fräscha sängar och sängkläder. Jag vill helt enkelt ha en bra helhetsupplevelse och känna att hotellpersonalen gjort allt i sin makt för att min vistelse ska bli till den bästa. Idag finns det mängder med svenska restauranger och hotell som håller väldigt bra klass, någonting jag tycker är jätteroligt att få uppleva.

 

Skillnad på hotell och hotell

När jag väl besöker ett hotell vill jag mötas av krispiga lakan, fluffiga duntäcken och perfekt hårda kuddar och madrasser. Jag tycker att man snabbt märker om det ligger lite extra kärlek bakom såväl val av möbler som nivå på städning och underhåll. De extra pengarna som man lägger på en hotellnatt ska visa sig, annars hade jag lika gärna kunnat ta in på ett vandrarhem.

 

Skillnad på restaurang och restaurang

På restaurang vill jag mötas av en smakupplevelse, en upplevelse som ska vilja ta mig tillbaka till samma ställe en gång till. När maten är fint upplagd, välkryddad och gjort med lite extra kärlek så märks det, väl. Det behöver inte handla om någon jättemiddag som på en bankett utan bara vanlig vällagad mat där du slipper sitta med salt- och pepparkaret själv för att få smak.

 

Välutbildad personal genom alla led – hotell och restaurang

Både på hotell och restaurang blir det stor skillnad när personalen kan sitt jobb. Personer som jobbar inom den branschen är riktiga kämpar, det är ett slitsamt och stressande jobb som kräver huvudet på skaft. Jag tror att de som gör ett så fantastiskt jobb inom den här branschen är människor som brinner lite extra för att andra människor ska ha det bra.