Restaurang på Norra Öland 

Längs havet i Kårehamn på Norra Öland finner du vår mysiga restaurang. Kårehamns Fisk & Havskök erbjuder alla havets läckerheter. Inne i köket kokar vi dagligen alltifrån skaldjur och såser, givetvis av bästa kvalité. I vår restaurang på Norra Öland får du inte bara uppleva det goda ifrån havet utan även Öland på riktigt. Kom in till oss för en lunch, middag eller varför inte boka in dig på någon av våra kvällar där vi skaldjursfrossar?  

 

Mat lagad från grunden på bästa råvarorna  

I den dagliga matlagningen som görs i vårt kök lagas allting från grunden på närproducerade och färska råvaror. Vi värnar om vår miljö och vill alltid erbjuda våra kunder bästa tänkbara utbud. I vår restaurang på Norra Öland får du ta del av hemlagad och alldeles nyfiskad fisk som våra duktiga fiskare dragit upp tidigt under morgonen. Som våra kockar sedan tillagat på allra bästa sätt för att få dina smaklökar att dansa loss ordentligt. 

 

Slå dig ner eller ta med dig hem 

Hos oss är det inte bara menyn som erbjuder mängder av härliga möjligheter. Du kan även välja hur du vill avnjuta din mat. Antingen slår du dig ner vid något av våra bord med havet som bordsgranne eller så väljer du take away-alternativ och avnjuter din middag/lunch på en annan plats. Vad vi vet är att våra härliga delikatesser och läckerheter smakar precis lika bra under vårt tak på vår restaurang på Norra Öland som hemma i tv-soffan.  

 

Kårehamns Fisk & Havskök – din genuina restaurang på Norra Öland 

Är du sådär barnsligt sugen på alldeles nyfiskade räkor, aioli och rykande hett nybakt bröd? Inne hos oss på Kårehamns Fisk & Havskök på Norra Öland finner du den restaurang du isåfall letat efter. Här kan du frossa i allt vad heter fisk och skaldjur, bättre än så kan det omöjligtvis bli.  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.